Fit for Life | O nama
O NAMA

O nama

Fit for life fitness centar je specijaliziran za programe individualnih i grupnih treninga. Smješten je u neposrednoj blizini Tete Rože, u atraktivnom dvoetažnom prostoru od 300 m2. Naša filozofija je jednostavnost treninga koji donosi odlične rezultate. Fokusirani smo na male grupe i individualan pristup polaznicima te kombinaciju trčanja i kvalitetnog funkcionalnog treninga kojima dolazimo do odličnih rezultata. 


Teretana je opremljena s novim i vrhunskim Panatta spravama. Kardio dio se sastoji od traka za trčanje, orbitreka, steppera, bicikla, veslačkog ergometra, utega,… širok izbor ostalih sprava namijenjen je za svaki dio tijela, TRX, Bosa lopta, kettelbeli raznih kilaža i sl. 


Nudimo vam prijateljski ugođaj, personaliziranu uslugu i kvalificirano osoblje kako bismo vam približili vrhunski doživljaj fitnessa. Biti zdrav, u dobroj formi i kondiciji odluka je koja je dobrodošla u svakoj životnoj dobi. To je stil života. Učlanjivanje u naš centar prvi je korak do zdravijih i boljih vas. Dobrodošli!
Dvorana

• Prostor od 300m2 na dvije etaže
• Privatni parking (20 mjesta)
• Dvije dvorane opremljene najsuvremenijim spravama Panatta Sport
• Prostrane i potpuno nove svlačionice s tuševima

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak
0700 - 2200

Subota
0800 - 1300

Nedjelja - Zatvoreno