Fit for Life | Treneri
TRENERI
Treneri

Grazia Ban

Grazia je jedna od onih osoba koja je ljubav prema fitnessu otkrila u odrasloj dobi i upravo je zato jedan od najvećih motivatora za sve naše članove.
“Nikad nisam mislila da ću se baviti sportom jer se nisam njime bavila od djetinjstva poput brojnih mojih kolega. Život piše čudne priče, tako da sa sigurnošću tvrdim - nikad nije kasno da fitness postane i dio vašeg života.”

Završila je edukacije Basic pro by Marino Bašić i Bodyweight, a u planu joj je nadograditi svoje znanje Kettlebell seminarima i edukacijama za nutricionizam kako bi svojim klijentima pomogla još brže ostvariti ciljeve.

Treninzi: Tabata, Funkcionalni kružni trening, Abs & Glute trening, individualni treninzi.


Fit For Life - raspored“Trudim se da treninzi budu što zanimljiviji, uvijek imam spremne neke nove izazove u sklopu treninga. Njima potičemo natjecateljski duh, ali i navale smijeha i zabave i to je u suštini bit svakog treninga. Uz dobru glazbenu podlogu, garantirana je odlična atmosfera i kvalitetan trening!”
Grazia Ban, trener


Toni Beletić

Njegovi sportski počeci kreću s atletikom nakon koje se ubrzo prebacuje na košarku te se njome bavi do svoje 17. godine. Na košarkaškim pripremama sve češće trenira u teretani i nakon završetka košarkaške priče ostaje trenirati u gymu do danas, punih 11 godina.

Toni će vas voditi u ostvarenju vaših fitness ciljeva radom na mobilnosti, jakosti i funkcionalnosti tijela. Koristi elemente različitih sportova i disciplina baziranih na snazi i kondiciji. U radu s rekreativcima primarno pazi na očuvanje i unapređenje zdravlja te se trudi pružiti individualni pristup svakom pojedincu kako bi ostvario svoje ciljeve.

Osim vrhunskih treninga, Toniju se možete obratiti za konzultacije o prehrani i izradu plana prehrane. 80% napretka i promjene čini upravo prehrana.

OBRAZOVANJE I EDUKACIJA:

2016. upisuje Fitness Učilište gdje stječe stručno zvanje Instruktora fitnessa
2018. u Beču polaže ispit za Crossfit L1 trenera i suca
2019. u Ustanovi Magistra dodatno se obrazuje za obavljanje poslova savjetnika za nutricionizam
2020. dobiva certifikat nakon edukacije o mentalnom treningu
2021. stječe zvanje bacc.admin.publ. na Pravnom fakultetu u Rijeci
2022. certifikat nakon StrongFirst edukacije

SPORTSKI REZULTATI:

2020. viceprvak države u powerliftingu
2020. prvak države u bench pressu
2022. bronca na državnom prvenstvu u bench pressu
Zadnjih 5 godina natjecateljski i trenerski aktivan u funkcionalnom fitnesu, crossfitu i powerliftingu
Treninzi: Cross trening, individualni treninzi
Više o Toniju saznajte na tonibeletic.com


Fit For Life - raspored

Ante Kapov

Bivši profesionalni košarkaš, s karijerom dužom od 25 godina. Igrao je profesionalnu košarku po zemljama Europe (Hrvatska, Portugal, Belgija, Francuska, Poljska, Slovačka, Island, Mađarska). Bivši je hrvatski reprezentativac, osvajao je medalje za kadetsku, juniorsku, omladinsku i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Završio je školovanje za Fitness i kondicijskog trenera. Zadnjih 9 godina, trener je u Fit for life-u.


Fit For Life - raspored

"U fitness svijet ulazite zbog sebe i svoga zdravlja, a ja sam tu da vam pomognem i uvedem vas u svaku vježbu kako bi ju pravilno izvodili i postignuli željene rezultate."
Ante Kapov, trener


Barbara Lipovšćak

Mag.ing.logist., certificirana instruktorica yoge i dugogodišnja praktikantica. Organizatorica proslave međunarodnog dana yoge u Rijeci 2022.

Od malih nogu u yogi i sportu; kroz gimnastiku usvaja disciplinu i svijest o tijelu. Kasnije trenira karate, fitness na svili i različite oblike plesa. Posljednjih 10 godina redovito odlazi na satove yoge (Ashtanga, Vinyasa, Yin, Aerial, Hatha). Zaljubljuje se u osjećaj protočnosti i mira te postepeno prigrljuje yogu kao način života, a prenošenje znanja dolazi prirodno.

U radu s ljudima je nježna te njeguje individualan pristup.Kombinacijom tjelesnih stavova, tehnika disanja, meditacije i opuštanja dovodi u harmoniju tijelo, um i duh.Od 2020 održava grupne poduke yoge, individualne satove i radionice.

Dio strasti dijeli kroz Facebook i Instagram stranicu @yoga_withb

OBRAZOVANJE I EDUKACIJA:
Međunarodno priznata edukacija za Hatha&Vinyasa yoga instruktora - Studio ONE Damir Božinović
Yoga Masterclass - Jadranko Miklec
Pranayama i meditacija - Prvi modul Tonči Gulišija
Uvod u indijsku filozofiju - Domagoj Orlić
Dragon dance radionica - Andrija Bosanac Schroetter
Kreiranje i razvoj osobne prakse yoge - Adisa Hajra


Fit For Life - raspored"Svatko ima svoj razlog dolaska na sat yoge. Zajedno dišemo kroz ono što jest. Uvijek ću rado pokazati mekšu ili intenzivniju verziju položaja kako bi tvoje tijelo i um progresivno napredovali bez ozljede."
Barbara Lipovšćak, instruktorica yoge

Morena Ladika Frančišković

Morena je ljubav prema sportu i fitnessu razvila paralelno s rekreativnim trčanjem kojim se bavi već nekoliko godina. Kroz treninge trčanja i natjecanja u cestovnim i trail utrkama shvatila je da želi podignuti razinu svog znanja na veći stupanj te je završila edukaciju na Fitness učilištu i stekla zvanje Instruktor grupnog fitnessa uz glazbu.

Njezini Funkcionalni kružni, Kardio, Tabata te Abs&Glut treninzi pomno su osmišljeni kako bi pokrili sve aspekte fitnessa u vidu poboljšanja kvalitete svakodnevnog života na način da svaki trening uključuje rad čitavog tijela.

Iako na treninzima sudjeluju mišići cijelog tijela, Morena će uvijek naglasiti važnost jačanja trupa i njegove stabilnosti. Tome vješto doskače s vježbama stabilizacije, kao i vježbama mobilnosti koje su neizostavni dio svakog treninga.

Želiš li pobijediti sebe, dati svoj maksimum, a pritom se i zabaviti, Morena će ti sa svojim motivacijskim i komunikacijskim vještinama pomoći da to i ostvariš.


Fit For Life - raspored“Veni, vidi, vježbaj!”
Morena Ladika Frančišković, trenerica
Copyright © FIT for LIFE 2020.
SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Fabula d.o.o.